Intensivutbildning personbil vecka 34-35

Start: 23/8 8:20

Varmt välkommen till oss på City trafikskola och våran intensivutbildning för körkort. Under utbildningen på 2-3 veckor kommer du övningsköra, studera teori samt genomföra Riskutbildning 1 & 2. Riskutbildning 1 handlar om riskbeteenden, trötthet & alkohol/droger och Riskutbildning 2 är halkbanan. Efter genomförd intensivutbildning genomförs teori- och körprov hos Trafikverket.

Vecka 1 genomförs de 5 lärarledda teorilektionerna, dessa varvas med körlektioner och egna studier medhjälp av teorihäften och teoritester via internet.

Vecka 2 fortsätter vi med körlektionerna, samt om du är redo genomförs ”lilla uppkörningen”, en utbildningskontroll för att se om du uppnår de färdighetsmål för att klara av en uppkörning hos Trafikverket. Du genomför även under denna vecka Riskutbildning 1 & 2. Ibland kan riskutbildning del 1, genomföras under vecka 1, variationer förekommer.

I grundpriset 10 950kr ingår 5 lärarledda teorilektioner, böcker, inloggning till teoritesterna, 10 körlektioner á 50 minuter, Riskutbildning 1 & 2. Självklart kan vi lägga upp en personlig plan om vårt standardupplägg inte funkar för dig, kontakta oss för vidare planering. Utöver grundpriset 10 950 kronor tillkommer hyra av bil vid uppkörning samt eventuell uppvärmningslektion på 960 kronor. Från Trafikverket får du inbetalningskort på teori- och uppkörningsavgift, dessa ligger för närvarande på 325 kronor respektive 800 kronor. Vi bokar alltid om inget annat säga 15 körlektioner á 50 minuter. Alltså 5 extra lektioner utöver grundpaketet, dessa betalas styckvis eller i ett paketpris.

Tänk på att det inte alltid räcker med de 15 körlektionerna som är inbokade utan beroende på dina förkunskaper kan det komma att krävas ytterligare körlektioner för att uppnå de mål som finns i kursplanen. Det är bra att förboka extra lektioner innan intensivkursen så att man är garanterad lektioner om det nu skulle behövas efter kursen. Dessa lektioner går naturligtvis att ta bort ifall de inte behövs. Om du inte är färdig med din utbildning kan vi komma att flytta fram teori- och körprovet. Vi sätter stort värde på att du blir en säker och trafiksäker förare som klarar av de krav som ställs på dig ute i trafiken.

Vi startar intensivutbildningen varje jämn vecka, för mer information om en specifik start eller andra frågor ring oss på 054 – 155 133 eller skicka iväg ett mail till info@citytrafikskola.eu

Vid avbokning senare än 2 veckor innan kursstart debiteras en avgift motsvarande 10% av kursavgiften.

Intresseanmälan

Skicka gärna in din intresseanmälan här så återkopplar vi till dig så fort vi kan.