Kvällsteori nystart 3/4

Start: 3/4 17:30
1100 Kr

Kom och häng med på våra teorikvällar där vi tillsammans går igenom och diskuterar det Du behöver veta för att klara dig i trafiken.

Tillsammans med en av våra duktiga trafiklärare kommer ni vid fyra tillfällen diskutera och fundera över olika ämnen. Lektion 1 berör vi regler, skyltar samt stadsmiljökörning. Lektion 2 tar vi upp höghastighetskörning och de risker som finns förknippade med denna körning samt de regler som gäller. Lektion 3 ägnas åt fordonet, last/släp samt halka. Lektion 4 går vi igenom människan och våra begränsningar samt miljön. Vi knyter ihop säcken och ser till att ni är på rätt spår och repeterar eventuellt de som ni behöver.

Teorikvällarna rullar på ett 4 veckors schema, med någon veckas paus. Självklart får ni gå våra teorikvällar så många gånger som ni känner behov för, självklart utan extra kostnad. Inloggning till våra onlinefrågor på elevcentralen ingår vid köp av vår teorikurs.

Passa på att boka upp dig på vår kurs så blir du tryggare att möta de utmaningar som trafiken ställer på dig.

Maila din anmälan idag på info@citytrafikskola.eu, ring receptionen 054 -155 133 eller använd intresseanmälan till höger så återkommer vi till dig.

Intresseanmälan

Skicka gärna in din intresseanmälan här så återkopplar vi till dig så fort vi kan.