Om oss

Vi satsar på att bli Karlstads självklara val av körskola

Med populära, erfarna körlärare, strävar vi att vara det självklara valet för dig när du ska välja trafikskola.

Vi som jobbar på City Trafiksskola heter Pernilla, Anton, Anna-Lena och Malin. Vi hoppas du ska trivas hos oss. För att din tid på trafikskolan ska bli så rolig och givande som möjligt, satsar vi mycket på den hemtrevliga känslan. På City Trafikskola ska du känna dig trygg och inspirerad till att lyckas hos oss.

Pernilla, Trafiklärare på Personbil och Moped

Pernilla älskar att arbeta som Trafiklärare för att då får hon träffa nya människor och få vara en del av någonting stort i deras liv och se de utvecklas i trafiken till bra trafikanter.

Göteborgare

3 snabba fakta: Ville absolut inte ta körkort som 18-åring, fnittrar när jag får ratta lastbil och det kan hända att jag börjar snacka Göteborska i bilen på körlektionerna
Kan inte leva utan: Melonglass

076 – 103 47 64

Malin, Vår fantastiska Receptionist

Malin tycker att det bästa med att jobba på trafikskolan är kontakten med eleverna, pusha och följa dom fram mot körkortet.

Karlstadtös

3 snabba fakta: Gillar inredning, har små fötter och älskar att köpa skor.
Kan inte leva utan: Lakrits

054 – 155 133

Anton, Trafiklärare på främst Personbil

Anton tycker att fördelen med att arbeta som Trafiklärare är all kontakt med eleverna och variationen i arbetet från dag till dag. Samtidigt får han chansen att slå ett slag för ökad trafiksäkerhet.

Född och uppvuxen i Kil.

3 snabba fakta: Rolling Stones & Black Sabbath är världens bästa band, FC Barcelona är favoritlaget i fotboll och gillar att gå på konserter & festivaler.