Eco Driving

Eco Driving är en utbildning där du får lära dig att köra sparsamt och ekonomiskt, samtidigt som du värnar om miljön. Vi har två olika utbildningar, Eco Driving för personbil och Eco Driving Taxi. Eco Driving för personbil vänder sig till både dig som privatperson och till företag. I utbildningen tar vi upp och går igenom momenten körsätt, teknik, trafik och miljö. Vi utbildar för både privatpersoner och företag.

Kursupplägg

Utbildningen är uppdelad i tre moment.
I det första momentet kör du en slinga där trafikläraren mäter bränsleförbrukning, körsätt och tid. Sedan kör du samma slinga med hjälp av en utbildad instruktör och du får då tips oc hur du kan förbättra ditt körsätt och sänka bränsleförbrukningen.
Det andra momentet är en teorilektion där instruktören tar upp och går igenom körsätt, teknik, trafik och miljö.
I tredje momentet, som sker vid ett senare tillfälle, kommer det att ske en uppföljning där du med ditt nya körsätt kör en slinga. Detta resultat jämförs med resultaten från den slinga som du körde första gången för att se om det har skett någon förändring.
Resultatet: Bättre miljö och mer pengar i plånboken!

Kontakta oss för mer info och skräddarsydd planering för dig och ditt företag. Telefon 054 – 155 133 eller mail info@citytrafikskola.eu. Du kan också läsa mer om ECO Driving genom att trycka på bilden nedan.