Körkort nu – Allt i ett

Passa på att bli en av våra elever som tar körkort med hjälp av STR´s nya app ”Körkort nu med elevcentralen”. Ett helt nytt och unikt hjälpmedel som hjälper dig med både den teoretiska och den praktiska biten av din körkortsutbildning.

Detta utbildningsverktyg erbjuder dig olika inlärningsmöjligheter beroende på hur du föredrar att lära dig nya saker. Vad passar dig bäst? Är det kanske att läsa teoriboken eller att lyssna på den istället? Eller du kanske hellre ser på filmer och lyssnar på olika intervjuer/diskussioner med kunniga trafiklärare?

Du kanske gillar utmaningar och spelar några omgångar med körkortskampen, ett frågespel där du utmanar andra runt om i Sverige som också håller på att ta körkort eller så arbetar du med de olika frågeavsnitten som avslutar de olika körmomenten.

Vad det än är som passar dig bäst, så finns allt detta med 1 enda inloggning via appen ”Körkort nu med elevcentralen”, självklart har du tillgång till denna via smartphone, läsplatta samt din dator. Vart du än befinner dig så har du möjligheten till att sätta dig ner och plugga och förbereda dig inför körkortet samt dina körlektioner, allt detta så att Du och din trafiklärare ska kunna arbeta så effektivt som möjligt när du väl sitter i bilen.

Kontakta oss på trafikskolan för mer information eller låsa upp appen för tillgång till alla smarta finesser