Intensivutbildning

Varmt välkommen till oss på City trafikskola och våran intensivutbildning för körkort. Under utbildningen på 2 veckor kommer du övningsköra, studera teori samt genomföra Riskutbildning 1 & 2. Riskutbildning 1 handlar om riskbeteenden, trötthet & alkohol/droger och Riskutbildning 2 är halkbanan. Efter genomförd intensivutbildning, genomförs teori- och körprov hos Trafikverket om både de praktiska och teoretiska kunskapsmålen i kursplan för behörighet B är uppnådda. Kursplan B

Vecka 1 genomförs de 5 lärarledda teorilektionerna, dessa varvas med körlektioner och egna studier medhjälp av teorihäften och teoritester via internet.

Vecka 2 fortsätter vi med körlektionerna, samt om du är redo genomförs ”lilla uppkörningen”, en utbildningskontroll för att se om du uppnår de färdighetsmål för att klara av en uppkörning hos Trafikverket. Du genomför även under denna vecka Riskutbildning del 2. Riskutbildning del 1 genomförs under vissa intensivutbildningar under vecka 1 och under andra omgångar vecka 2.

I grundpriset startpaket 2 inkl Risk1, ingår 5 lärarledda teorilektioner, böcker, inloggning till teoritesterna, 10 körlektioner á 50 minuter, Riskutbildning 1 & 2. Självklart kan vi lägga upp en personlig plan om vårat standardupplägg inte funkar för dig, kontakta oss för vidare planering. Utöver grundpriset tillkommer hyra av bil vid uppkörning samt eventuell uppvärmningslektion på förnärvarande 960 kronor. Från Trafikverket får du inbetalningskort på teori- och uppkörningsavgift, dessa ligger för närvarande på 325 kronor respektive 800 kronor.

Tänk på att det inte alltid räcker med de 10 körlektionerna som är inbokade utan beroende på dina förkunskaper kan det komma att krävas ytterligare körlektioner för att uppnå de mål som finns i kursplanen. Det är bra att förboka extra lektioner innan intensivkursen så att man är garanterad lektioner om det nu skulle behövas efter kursen. Dessa lektioner går naturligtvis att ta bort ifall de inte behövs. Om du inte är färdig med din utbildning kan vi i samråd med dig flytta fram teori- och körprovet. Vi sätter stort värde på att du blir en säker och trafiksäker förare som klarar av de krav som ställs på dig ute i trafiken.

Vi startar intensivutbildningen varje jämn vecka, för mer information om en specifik start eller andra frågor ring oss på 054 – 155 133 eller skicka iväg ett mail till info@citytrafikskola.eu. Se även här på sidan vårt kursschema för starter.

Vid avbokning senare än 2 veckor innan kursstart debiteras avbokningen med 10% av kursavgiften.

Fr o m den 1/2 – 2020 höjer Trafikövningsplatsen i Grums sina avgifter, därav kommer priset för halkbanan samt startpaketen att justeras.